Secretarial staff

Secretaresses vervullen een belangrijke rol binnen Clifford Chance. Zij houden zich gericht bezig met het ondersteunen van onze advocaten om de service- en dienstverlening naar onze cliënten zo optimaal mogelijk te laten zijn. Dit maakt het werk inhoudelijk erg interessant en brengt een behoorlijke verantwoordelijkheid met zich mee.

De junior en medior secretaresses werken in een team, dat wordt gecoördineerd door een ervaren Coordinating Secretary. Heb je al enige jaren ervaring dan werk je voor senior advocaten en/of partners. De secretaresses worden aangestuurd door een Manager Secretary.

Carrièremogelijkheden
Binnen Clifford Chance heb je de mogelijkheid om verder te groeien. De ervaren secretaresses spelen een essentiële rol in de opleiding van minder ervaren secretaresses. We bieden secretaresses de kans om te excelleren in hun vakgebied en bieden ruimte om zich verder te ontplooien door het volgen van gerichte trainingen via The Academy.

Daarnaast profiteer je als secretaresse van de goede arbeidsvoorwaarden en de aantrekkelijke werkomgeving die Clifford Chance haar medewerkers biedt. 
 

 

 

 

 

 

Vacatures

Bij Clifford Chance staan we altijd open voor getalenteerde en ambitieuze nieuwe kantoorgenoten. Bekijk het overzicht van onze huidige vacatures.

 

Student-stagiaires

Op zoek naar een uitdaging? We bieden studenten de mogelijkheid om gedurende een stage van twee maanden de internationale advocatuur te ervaren in al haar facetten.

Advocaat-stagiaires

Wil jij vanuit een toplocatie werken binnen de internationale advocatuur? Ontdek de mogelijkheden die wij advocaat-stagiairs bieden!