Business Services 

Een deel van onze kantoorgenoten werkt op één van de zes Business Services-afdelingen. Zij hebben de verantwoordelijkheid om met hun specifieke expertise en kennis bij te dragen aan het succes van ons kantoor en het bereiken van onze doelstellingen. 

Business Development, Communications & Marketing
De collega’s van Business Development, Communications & Marketing zijn verantwoordelijk voor alle externe uitingen van ons kantoor, zoals proposals, client-seminars, sponsoring, externe communicatie en PR. De medewerkers van Business Development, Communications & Marketing en onze advocaten werken intensief samen om dit succesvol vorm te geven. Onze inspanningen worden dagelijks beoordeeld door de strengste jury ter wereld: onze cliënten.

Knowledge & Information
Bij Knowledge & Information draait het om kennisdeling en de bijbehorende tools binnen en tussen de verschillende praktijkgroepen waarin de advocaten werken. Onze cliënten verwachten van Clifford Chance efficiency en een zeer hoog kennisniveau. Knowledge & Information is verantwoordelijk voor het coördineren van kennisdeling tussen het Amsterdams kantoor en de andere kantoren in ons netwerk.

Information Technology
De afdeling Information Technology is van wezenlijk belang voor ons kantoor, onze medewerkers en onze cliënten. Door dag en nacht ondersteuning te bieden en door het bedenken en implementeren van nieuwe technieken/oplossingen, stelt zij alle medewerkers in staat om met de beste technologische ondersteuning te werken.

Partnership Finance
De afdeling Partnership Finance bestaat uit de onderdelen Financial Accounting en Revenue Control. Financial Accounting is verantwoordelijk voor de verstrekking en analyse van financiële rapportages en voor alle zaken op het gebied van kantoorkosten en te betalen facturen. Revenue Control verzorgt de financiële afhandeling met betrekking tot cliënten, met name de facturering en het debiteurenbeheer.

Human Resources
Human Resources is verantwoordelijk voor het werven van de best gekwalificeerde mensen, voor het mede ontwikkelen van de kennis en kunde van al onze medewerkers en voor het behouden van ons human capital. Human Resources voert tevens processen uit op het gebied van Performance Management, Compensation & Benefits, Career Development en Arbo.

Facility Management
Facility Management verzorgt vele producten en diensten waardoor alle medewerkers het werk onder uitstekende omstandigheden kunnen uitvoeren en cliënten kunnen ontvangen. Receptie, restaurant, telefooncentrale, bewaking, general services, printroom, office management en schoonmaak zorgen voor een flexibele en kwalitatief hoogstaande service. 
 

Pascal Deijs, Manager Facility Management


"Een 5-sterrenhotel service in een open en huiselijke sfeer. Zo omschrijf ik, vanuit mijn functie, Clifford Chance. Clifford Chance is een leuke en professionele organisatie. Dagelijks loop ik van en naar mijn werk door de mooiste straatjes van Amsterdam. Door het internationale karakter heb ik een maatwerkopleiding in Oxford mogen doen. Vakinhoudelijk was dit ongelooflijk goed en een mooie kans om collega's wereldwijd te ontmoeten.

Mijn persoonlijke uitdaging? Een goede dienstverlening neerzetten waar we de verwachting van de klant overtreffen en waarbij alle betrokken collega’s met ongelofelijk veel plezier hun werk uitvoeren.”

 

 

 

Vacatures

Bij Clifford Chance staan we altijd open voor getalenteerde en ambitieuze nieuwe kantoorgenoten. Bekijk het overzicht van onze huidige vacatures.

 

Student-stagiaires

Op zoek naar een uitdaging? We bieden studenten de mogelijkheid om gedurende een stage van twee maanden de internationale advocatuur te ervaren in al haar facetten.

Advocaat-stagiaires

Wil jij vanuit een toplocatie werken binnen de internationale advocatuur? Ontdek de mogelijkheden die wij advocaat-stagiairs bieden!