Notary

Het notariaat is volledig geïntegreerd werkzaam binnen de diverse praktijkgroepen van Clifford Chance. De expertise van het notariële team omvat de gebieden ondernemings- en vastgoedrecht. Onze notaris en kandidaat-notarissen werken hierbij intensief samen met advocaten van de secties Corporate, Finance & Capital Markets en Tax.

Het notariële team heeft ervaring op het gebied van het opzetten van internationale acquisities en joint venture structuren, herstructureringen, grensoverschrijdende fusies en overname transacties en beursintroducties (IPO's). De werkzaamheden van de vastgoedpraktijk liggen hoofdzakelijk op de acquisitie en financiering van commerciële vastgoedportefeuilles alsmede het vestigen van zekerheden.

De cliënten die door het notariaat van Clifford Chance worden geadviseerd bestaan uit grote buitenlandse en Nederlandse ondernemingen, beleggings- en pensioenfondsen, banken en verzekeraars
 

 

Mark-Jan Arends, Partner / Notaris   

“Mijn naam is Mark-Jan Arends en ik ben notaris bij Clifford Chance. Clifford Chance staat garant voor een prachtige praktijk met grensoverschrijdend transactiewerk. Kortom, adviseren op het hoogste niveau. De dagen lopen altijd anders dan vooraf gedacht en dat maakt het werken bij kantoor zo dynamisch. De no-nonsense cultuur gecombineerd met werken op champions league niveau geeft mij de grootste voldoening. Om op dit niveau te komen en te blijven wordt continue geïnvesteerd in de opleiding van onze mensen.”

 

Vacatures

Bij Clifford Chance staan we altijd open voor getalenteerde en ambitieuze nieuwe kantoorgenoten. Bekijk het overzicht van onze huidige vacatures.

 

Student-stagiaires

Op zoek naar een uitdaging? We bieden studenten de mogelijkheid om gedurende een stage van twee maanden de internationale advocatuur te ervaren in al haar facetten.

Advocaat-stagiaires

Wil jij vanuit een toplocatie werken binnen de internationale advocatuur? Ontdek de mogelijkheden die wij advocaat-stagiairs bieden!