Law Firm School (LFS)

Startende advocaten bij Clifford Chance volgen een opleiding aan de Law Firm School (LFS), het opleidingsinstituut waaraan 16 internationale advocatenkantoren participeren met een commerciële en financiële praktijk.

De LFS is een door de Orde van Advocaten geaccrediteerde instelling. Dit opleidingsinstituut biedt een aanvullende academische en praktijkgerichte opleiding voor advocaat-stagiaires die een goede basis biedt voor de Nederlandse rechtspraktijk, maar ook voor bijvoorbeeld grensoverschrijdende transacties. De aangeboden vakken zijn onderdeel van de verplichte opleiding van de Orde.

 

Vacatures

Bij Clifford Chance staan we altijd open voor getalenteerde en ambitieuze nieuwe kantoorgenoten. Bekijk het overzicht van onze huidige vacatures.

 

Student-stagiaires

Op zoek naar een uitdaging? We bieden studenten de mogelijkheid om gedurende een stage van twee maanden de internationale advocatuur te ervaren in al haar facetten.

Advocaat-stagiaires

Wil jij vanuit een toplocatie werken binnen de internationale advocatuur? Ontdek de mogelijkheden die wij advocaat-stagiairs bieden!