Solliciteren

Bij Clifford Chance staan we altijd open voor getalenteerde en ambitieuze nieuwe kantoorgenoten. 
We nodigen je dan ook van harte uit te solliciteren, zodat we in een persoonlijk gesprek jouw individuele mogelijkheden bij ons kantoor kunnen bespreken.

De procedure
De sollicitatieprocedure bij Clifford Chance is transparant. Na elk gesprek ontvang je snel en persoonlijke feedback.

De procedure voor advocaat-stagiairs wordt gestart met een capaciteitentest. Hierna volgen twee interviewrondes van elk twee gesprekken. De procedure wordt afgerond met een assessment. Het gehele proces van sollicitatiebrief tot aanbod neemt ongeveer drie weken in beslag.

De procedure voor student-stagiairs bestaat uit 1 interviewronde.

Solliciteren
‚ÄčIndien je belangstelling hebt om bij Clifford Chance aan de slag te gaan, stuur ons dan je curriculum vitae en een motivatiebrief. Voor de rol van advocaat-stagiaire en andere juridische functies ontvangen we ook graag een overzicht van je studieresultaten, eind-examenresultaten van de middelbare school, getuigschriften, stagebeoordelingen, scripties en eventuele referenties. 

Een overzicht van ons huidige aanbod aan vacatures tref je hier. Kun je niet de vacature vinden die je zoekt, klik dan op 'open application.'

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Recruitment via 020 711 9700 of via recruitment.amsterdam@cliffordchance.com.

 

Vacatures

Bij Clifford Chance staan we altijd open voor getalenteerde en ambitieuze nieuwe kantoorgenoten. Bekijk het overzicht van onze huidige vacatures.

 

Student-stagiaires

Op zoek naar een uitdaging? We bieden studenten de mogelijkheid om gedurende een stage van twee maanden de internationale advocatuur te ervaren in al haar facetten.

Advocaat-stagiaires

Wil jij vanuit een toplocatie werken binnen de internationale advocatuur? Ontdek de mogelijkheden die wij advocaat-stagiairs bieden!