Word student-stagiaire bij Clifford Chance

We bieden studenten de mogelijkheid om gedurende een periode van twee maanden stage te lopen om de internationale advocatuur te ervaren in al haar facetten. Tijdens je stage kun je ontdekken of Clifford Chance de werkomgeving biedt waar jij je thuis voelt. Je draait volledig mee met de dagelijkse praktijk en werkt nauw samen met de advocaten. Tijdens je stage deel je een kamer met een ervaren advocaat of een partner en word je begeleid door een mentor en een buddy. Als student-stagiaire is het uiteraard mogelijk om ook deel te nemen aan onze interne trainingen, de verschillende sectie-lunches en andere kantooractiviteiten.

Lotte de Bruin, student-stagiaire 

"Als student-stagiaire bij Clifford Chance heb ik de kans gekregen een tijd mee te draaien bij een internationaal topadvocatenkantoor. In de twee maanden dat ik stage liep op de sectie Corporate heb ik een goed beeld gekregen van de advocatuur en de transactiepraktijk. Vanaf het begin draai je volledig mee met de dagelijkse praktijk en probeert iedereen je bij zoveel mogelijk zaken te betrekken, daarnaast krijg je veel verantwoordelijkheid. Dankzij de goede begeleiding, feedback en ruimte om vragen te stellen heb ik veel geleerd. Alle deuren staan altijd open en dat draagt ook bij aan de goede sfeer die er heerst op kantoor. Naast mijn periode in Amsterdam heb ik ook de kans gekregen om een maand mee te draaien in London bij zowel de secties Litigation als Corporate Funds. Hierdoor heb ik een nog beter beeld gekregen hoe het is het om te werken voor een internationaal top-advocatenkantoor.
 Door mijn stage in zowel Amsterdam als Londen heb ik veel enthousiaste en ervaren advocaten ontmoet die op internationaal hoogstaand niveau werken. Ik kijk terug op een ontzettend leerzame en bijzondere ervaring, die ik zeker kan aanraden!"
 

Gedurende jouw studentstage bieden we een vergoeding van EUR 750 bruto per maand (100% fulltime). Als je niet meer in het bezit bent van een OV-jaarkaart, dan worden ook je reiskosten (op basis van openbaar vervoer tweede klas) vergoed. Voor studenten die van ver komen hebben we een tegemoetkoming in de woonkosten.

Wil je meer weten over de stagemogelijkheden binnen ons kantoor of de beschikbare plekken? Neem dan contact op met recruitment op telefoonnummer (020) 711 9700 of email recruitment.amsterdam@cliffordchance.com of solliciteer direct door naar "vacatures" te gaan.

Vacatures

Bij Clifford Chance staan we altijd open voor getalenteerde en ambitieuze nieuwe kantoorgenoten. Bekijk het overzicht van onze huidige vacatures.

 

Student-stagiaires

Op zoek naar een uitdaging? We bieden studenten de mogelijkheid om gedurende een stage van twee maanden de internationale advocatuur te ervaren in al haar facetten.

Advocaat-stagiaires

Wil jij vanuit een toplocatie werken binnen de internationale advocatuur? Ontdek de mogelijkheden die wij advocaat-stagiairs bieden!