Word advocaat-stagiaire bij Clifford Chance

Wil je ook in de top van de internationale advocatuur werken? Word dan advocaat-stagiaire bij Clifford Chance, één van de meest toonaangevende advocatenkantoren wereldwijd.

Clifford Chance is gevestigd in het hart van Amsterdam. Binnen drie jaar stomen wij je klaar tot een advocaat van wereldniveau. Naast de advocatenopleiding aan de Law Firm School, bieden we je een internationaal opleidingsprogramma aan via ons eigen opleidingsinstituut The Academy en ontmoet je collega's uit bijvoorbeeld Londen, Barcelona en Milaan met wie je kennis en ervaringen kunt uitwisselen.Wij bieden je de ruimte om jouw carrière naar de top te brengen en we besteden volop aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Sectiewissel

Als advocaat-stagiaire wissel je na anderhalf jaar van sectie, dit om de ervaring op te doen die je nodig hebt om een goede advocaat te worden. Wij denken dat dit de perfecte manier is om te ontdekken welk vakgebied het beste bij je past en waar je je verder in wilt specialiseren. Het is geen probleem om zonder relevante ervaring als stagiaire bij een sectie te starten, want elke sectie verzorgt een interne opleiding en goede begeleiding voor nieuwe stagiaires.

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen ons kantoor? Neem dan contact op met recruitment op telefoonnummer (020) 711 9700 of via recruitment.amsterdam@cliffordchance.com.
 

 

 

Hoe is het om te werken als advocaat-stagiaire bij Clifford Chance?

Vacatures

Bij Clifford Chance staan we altijd open voor getalenteerde en ambitieuze nieuwe kantoorgenoten. Bekijk het overzicht van onze huidige vacatures.

 

Student-stagiaires

Op zoek naar een uitdaging? We bieden studenten de mogelijkheid om gedurende een stage van twee maanden de internationale advocatuur te ervaren in al haar facetten.

Advocaat-stagiaires

Wil jij vanuit een toplocatie werken binnen de internationale advocatuur? Ontdek de mogelijkheden die wij advocaat-stagiairs bieden!