Select Class 2017

De Select Class is een unieke manier om Clifford Chance te leren kennen. Gedurende drie dagen kun je ervaren hoe het is om te werken voor een kantoor dat zich in de top van de internationale advocatuur bevindt. Je brengt een bezoek aan onze kantoren in Londen en in Amsterdam. Hier zul je werken aan een case die de internationale aspecten van ons werk weergeeft en krijg je volop de mogelijkheid om kennis te maken met onze mensen. Kortom, een ideale manier om te ontdekken of Clifford Chance bij jou past. 

Studeer jij Nederlands, Notarieel of Fiscaal recht en ben je masterstudent of je bachelor aan het afronden? Dan kun je via deze link tot 7 april 2017 solliciteren voor de Select Class, die zal plaatsvinden op 17, 18 en 19 mei 2017. Ook zullen we 10 mei 2017 een introductiemiddag organiseren om je voor te bereiden op deze Masterclass.

 

 

Vacatures

Bij Clifford Chance staan we altijd open voor getalenteerde en ambitieuze nieuwe kantoorgenoten. Bekijk het overzicht van onze huidige vacatures.

 

Student-stagiaires

Op zoek naar een uitdaging? We bieden studenten de mogelijkheid om gedurende een stage van twee maanden de internationale advocatuur te ervaren in al haar facetten.

Advocaat-stagiaires

Wil jij vanuit een toplocatie werken binnen de internationale advocatuur? Ontdek de mogelijkheden die wij advocaat-stagiairs bieden!