Finance & Capital Markets 

De advocaten binnen de praktijkgroep Finance & Capital Markets begeleiden financierings transacties. We documenteren en adviseren over leningstransacties, zoals acquisities, onroerendgoedfinancieringen, asset-finance (zoals vliegtuigen en grondstoffen), structured finance en project-finance. 

Ook assisteren we onze cliënten bij de uitgifte van effecten, het aangaan van derivatentransacties en het opzetten van securitisatietransacties.
In 
het team van (internationale) advocaten bevinden zich ook een aantal specialisten op het gebied van het financieel toezichtrecht.

Onze cliënten zijn Nederlandse en buitenlandse banken en financiële instellingen, grote (internationale) ondernemingen en overheidsorganisaties. Grote namen zoals ABN AMRO, ING, Rabobank, Deutsche Bank, Leaseplan en Pon vertrouwen op onze technische kennis, jarenlange ervaring, pragmatisch advies en klantgerichte aanpak. Onze praktijkgroep wordt gewaardeerd met een Tier One ranking. 
 

Esther Griffioen, Senior Associate Capital Markets 

"Ik ben Esther Griffioen, Senior Associate op de afdeling Capital Markets. Ik houd me onder andere bezig met securitisaties en andere vormen van structured finance. Zo'n negen jaar geleden ben ik bij Clifford Chance begonnen en nog steeds werk ik hier met veel plezier. Er wordt op hoogstaand niveau gewerkt met leuke collega's aan vernieuwende transacties. Vaak heb je hierbij ook te maken met je collega's uit de diverse andere Clifford Chance kantoren. Gezamenlijk zorg je voor een passend juridisch raamwerk voor de transactie die men ‚Äčcommercieel voor ogen heeft."

 

Vacatures

Bij Clifford Chance staan we altijd open voor getalenteerde en ambitieuze nieuwe kantoorgenoten. Bekijk het overzicht van onze huidige vacatures.

 

Student-stagiaires

Op zoek naar een uitdaging? We bieden studenten de mogelijkheid om gedurende een stage van twee maanden de internationale advocatuur te ervaren in al haar facetten.

Advocaat-stagiaires

Wil jij vanuit een toplocatie werken binnen de internationale advocatuur? Ontdek de mogelijkheden die wij advocaat-stagiairs bieden!